We are "the zizterz"

    - DATO:
  • 05.aug.2010
  • - KLOKKA:
  • 00:01
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 1


Signe om Elisabeth: Elisabeth er 14, fødd 11.11. så i november blir ho 15år. Ho er svært omsorgsfull, snill og godhjerta brunette. Elisabeth har alltid vert den som går fyst fram, med meg ''diltane'' etter seg. Ho er den som ikkje er redd for nesten noke eksempel, ekstremsport. Når eg skriver noke raskt, kjem elisabeth etter og retter opp alle feila, det er blitt ein vanesak for oss begge. Elisabeth var det første spebarnet eg møtte trur eg, det er berre 6 daga i mellom oss + at vi er fødd på samme sjukehus+ at vi er slekt. Då eg var 4-5år flytta eg nermare elisabeth slik at det kun var 15 meter imellom oss, det var da alle dei 1000 rampestrekane begynnte, stakkars foreldre seie berre eg, hehe.


Elisabeth om Signe: Signe er ei lita, søt jente på 14 år. 17. november blir ho 15. Ho er verdas snillaste lille engel, når ho vil... Ho lyser opp dagane mine med sine dumme kommentarer og sjarmerande fakter. Signe har alltid vert litt små irritert på meg fordi eg er eldre enn ho, men eg ler egentlig berre av ho.. Ho har alltid vert den eldste når det gjelder mental alder, har alltid passa på meg og liksom vert min storesøster. Signe er utrulig smart og søt, men veldig hyper! Eg og Signe har alltid hatt ein liten konkurranse om kem som er høgst og ho har alltid vunne, men akkurat no så er vi omtrent like høge, rundt 1.64.1kommentar

My Confessions

07.aug.2010 kl.11:40

Så gøy med søstre som er på noen lunde samme alder:) Ha en fin dag:)

Skriv ein ny kommentar

Signe&Elisabeth

15, Solund

11/11 95 kom gladjenta Elisabeth til verda, kun 6 dagar etter kom Signe. Detta er vår blogg, ikkje søstre, men neimen ikkje langt vekke.

zizterz


kontakt


videoar


bloglovin
hits