førde's vgs

    - DATO:
  • 10.feb.2011
  • - KLOKKA:
  • 21:18
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 4

For ein kjekk og minnerik dag det har vert. Dagen begynte eg med å ta bussen i lag med Lisa og Hege, det gjekk heilt fint til dei gjekk av bussen på Mo, etter det satt er 5-10 min aleine, aleine på bussen!!! Det som redda meg var at eg blei kjendt med tre snille jenter som heldigvis hadde vert på vassenden (vidaregåande skule) før.

Ein heil masse informasjon fekk vi vete når vi møtte opp på skulen, vi fekk desverre berre vere med på ei omvisning før vi igjen måtte sette oss på bussen for å nå ned til Øyrane (ein anna vidaregåande skule) Dåke hugser kanskje Kristina som eg fortalte i går? jenta som kjendte meg igjen fra bloggen?? Meg og ho var så dyktige at vi greide å finne fram til busskure, det som var litt trist var at sminken vår var litt teit, å folk såg dumt på oss..Øyrane var: alle tiders, tusen takk til alle elevane som såg dumt på oss, spesielt dei på vgs 1 elektro, awsome dåke er (dette er ikkje ironi, liksom)

Elles var eg og Hege å åt på ein kafe/liten resturang, det var kjempekjekt :-) Stakkars Hege som blei så flau over meg: detta må bloggast *tar bilde av maten*, off. Følte putseleg med Hege...


nam.. kjenner vatn i munnen

>Signe

4 kommentarer

Oliviagt

10.feb.2011 kl.21:23

nam!

Frida å Linna

10.feb.2011 kl.21:24

weey, eg bor i førdee :-))

Kristina

10.feb.2011 kl.21:47

HAHAHAH :D

Kristina

10.feb.2011 kl.22:27

sv; aww, takk! ^^

Skriv ein ny kommentar

Signe&Elisabeth

15, Solund

11/11 95 kom gladjenta Elisabeth til verda, kun 6 dagar etter kom Signe. Detta er vår blogg, ikkje søstre, men neimen ikkje langt vekke.

zizterz


kontakt


videoar


bloglovin
hits