sladder fra bloggverden

    - DATO:
  • 23.feb.2011
  • - KLOKKA:
  • 23:02
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 1

åh, eg har verkeleg funne den største insprasjons kjelda i verda, eller kan ikkje sei eg fann ho no(vert innpå bloggen hennar noken gonga før), for det ville vert ei løgn. Har vert innpå den sværts omtalte bloggen linniiie.com, som blir skrivd av Linnéa (det var hardt arbeid for å få til den é, trykkt på alle tastane. Eg måtte faktisk finne ein slik é på nett å kopier den) Men ho er så rååå og samtidig så skummel.. (ville aldri hørt henns meininga om meg)

Og i løpet av den siste timen har eg lest meg stappfull på sladder innen vår store blogg verden (slik går det når ein ikkje har noke å gjere på). Denne gangen er det mellom Linnéa og Heidi Alexandra (lifeofbarbie.blogg.no). Dei har vist  begge snakka med GodkveldNorge, og Godkveldnorge har laga artikkel av det og det er blitt det litt skandale rundt det, stikkord: anoreksia, firehundre kaloria, barn. Vist du er ein av dei mange (inkludert meg) som vil stikke nasa ned i dette oppstyre som du ikkje har fått med deg kan ein jo lese om det HER!

Barbie-blogger lever på 400 kalorier om dagen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bilde er tatt fra ->her<-

>Signe

1kommentar

Katrine&Alina

23.feb.2011 kl.23:52

Uansett hva er vi på linnèa's team, hun er KEWL. : D

Skriv ein ny kommentar

Signe&Elisabeth

15, Solund

11/11 95 kom gladjenta Elisabeth til verda, kun 6 dagar etter kom Signe. Detta er vår blogg, ikkje søstre, men neimen ikkje langt vekke.

zizterz


kontakt


videoar


bloglovin
hits