likar blogg

    - DATO:
  • 04.mai.2011
  • - KLOKKA:
  • 22:24
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 1

Hei alle søte små Wink ;-) Denne dagen har eg vore i fullfart så-og-sei heile tida. Først var det skulen, tre tima intens jobbing med ei samfunnsfag oppgåve og tre tima med maling. Etter all denne jobbinga vart det enda meir jobbing - revyøving. Syns det er supergøy og jobbe med revy, ekstra kjekt når vi i klassen føler at vi får det til og kan leve oss inn i rollene, gleda meg litt til å framføre.

Så har eg greid å vere flink og. Gått på fjellet og det var superdeilig, noke eg anbefaler alle når dei vil skyve tankane vekk litt. Eg gjekk på tur med min super kule onkel, faktisk var det han som fekk meg med på tur. Elska virkeleg å bli dratt med på tur nr eg mins venta det.

Men no må eg dysje, lese litt og sove. Håper på å legge meg på puta tideleg i kveld. Natta folkens. Og ja, eg er blitt veldig glad i bloggen, sjølv om eg desverre ikkje alltid rekker til ..

Ein god latter & ei god dobbelhake forlenga livet til dei grader..

Elisabeth, Signe og Martha (ja ser mykje bedre ut å skrive det slik: marta) russeknute på g.     bilder: Lilith Indrøy

>Signe

1kommentar

martin

09.mai.2011 kl.17:15

sexy :P

stili med grønne russe boksa :D

Skriv ein ny kommentar

Signe&Elisabeth

15, Solund

11/11 95 kom gladjenta Elisabeth til verda, kun 6 dagar etter kom Signe. Detta er vår blogg, ikkje søstre, men neimen ikkje langt vekke.

zizterz


kontakt


videoar


bloglovin
hits