takk for 10 år!

    - DATO:
  • 11.jun.2011
  • - KLOKKA:
  • 10:53
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 4

I går var det ein heilt fantastisk samt trist kveld. Vi i 10.klasse hadde avsluttning - symbol på at vi har fulført 10. årig grunnskule. Her i Solund er det ikkje vgs. derfor må vi flytte vekk frå kommunen for å gå på vgs. Eg (signe) knakk litt samen når det gjekk opp for meg at denne klassen på 10 stk skulle aldri meir gå i klasse - den same klassen frå 1.kl.-10.kl.!!

På avsluttninga hadde vi eit kjempefint koldtbord, kake, sterke tala, sang, bildeframvisning og sånn ! Vi fekk også vitnemåla - som eg er veldig stolt av!f.v.: Frøya, Martha, Elisabeth, Lisa, Noy. f.v.b: Ørjan, Elias, Helene, Hege og Signe.     Takk for alt, og eg gleda meg til Berlinturen på mandag!! Og eg er glad i dåke alle ♥ JA, vi hadde berre to gutta i klassen. Desse to guttane er virklig kvalitet! Dei bryr seg om deg, du kan stole på dei, dei føler medkjensle med deg, alltid ein klem å få visst du er lei deg (eller berre vil ha ein). Dette er verdast to finaste gutta! Eg er så glad i dåke Elias og Ørjan

Meg og Lisa (ho eg lånt alle bilda av) Denne jenta har eit fantastisk pågangs mot ein vilje av gull, glad i deg og vennen min!

Bestejenta mi, love you!

Desse to har gjort ungdomsskulen komplett for meg! Bestevennane mine, trekløver! Kjempe glad i dåke to, dåke er verkeleg det ein kalla bestevenna !!

Han var veldig lav i 8.klasse - lavare enn meg, men no i 10.kl. så har han vokst haue over meg! Kjempe glad i deg bestevenn!

Frøya du er god jenta du som er nesten like flink som meg til  å sei feil! Ein ting eg aldri kjem til å gløyme med ho er at ho seier FLESKEPØLSE & lista. Glad i deg Frøya!

Martha, Noy og Elisabeth (eg har skreve om Lisa litt lenger oppe) Dåke er herlege. Veldig gode jente som er så gode og snille, glade i dåke!!!!!

 

>Signe

 

4 kommentarer

Reca

11.jun.2011 kl.10:58

tnåå, så utrolig koselig ut :)

Charlotte og kameraet Per

11.jun.2011 kl.11:41

så koselig c:

helene

11.jun.2011 kl.12:21

fine bilder :)

<3

11.jun.2011 kl.21:32

Så koselig, men trist! Så fine bilder :)

Skriv ein ny kommentar

Signe&Elisabeth

15, Solund

11/11 95 kom gladjenta Elisabeth til verda, kun 6 dagar etter kom Signe. Detta er vår blogg, ikkje søstre, men neimen ikkje langt vekke.

zizterz


kontakt


videoar


bloglovin
hits