Kjære verdens bestevenn

    - DATO:
  • 24.jun.2011
  • - KLOKKA:
  • 18:37
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 4

Dette innlegget er dedigert til Helene, fordi ho er verdensbestevenn og fordi syns det var på tide at eg skreiv om ho og. Eg UTFORDRA DEG TIL Å SKRIVE OM BESTEVENNEN DIN, slike bestevenna må bli sett pris på!!


sett på denne - visst du les dette...


Korleis skal eg byrje dette evig lange eventyret til meg og Helene då? Vell eg blei først kjendt med Helene då ho flytta til Solund (igjen) i 2.klasse. Helene var den snille jenta som alle ville vere på gruppe med. Ho var snill heile tida, vi andre forsto ikkje korleis det gjekk an å smile å vere snill mot ALLE. Men så blei <<Den søte jenta>> som var medlem i penny-klubben (hesteblad), skreiv dagboka si i ei hestedagbok og aldri sa eit djevelsk ord i sin munn - forandra til ei tøff jente! i 5.klasse hadde Helene forstått alle oss andre som blei sinte, krangla, gossipa og tilslutt blei venna igjen, ho blei tydligvis prega av dette!  Bad girl! neida, ho vart berre litt meir ''tøff''.

 

Meg og Helene var venna heilt sida ho flytta hit, men kortid blei vi eigentlig ''skikklig'' venna? Eg trur det var i 6.klasse då fekk eg meir kontakt med den herlege skapningen. I 7.klasse var eg veldig mykje hos Helene før handball og då blei det jo selfølgelig enda meir kontakt. I 8.klasse fekk vi ufatlig god kontakt. Helene visste nesten meir om meg sjølv enn de eg gjorde sjølv. Gjennom dei tre siste åra har Helene og mitt vennskap blit forsterka. Vi har vert igjennom sorg, lange samtala, glede og vi har delt det vi hadde.

Det er få som tenke at meg og Helene er bestevenna, eg trur det kjem som eit sjokk på dei fleste faktisk. Vi er sammen litt då og litt der. Vi henge ikkje sammen som ertris, men det er mykje folk ikkje veit. Vi snakka veldig bra ilag- om det skulle vere 1 time sida vi hadde vert sammen eller 1 månde. Vennskapet vårt er byggd slik at vi blir sterkare med tida - sjølv om vi ikkje snakka med kvarandre på ei stund.

Helene evneveik? Nei, Helene er evnesterk, ho har mange kvalitetar. Ho kjem lett i kontakt med folk, matte, naturfag,, stemmebruk, smaksløka, lytta og er erleg. (kunne skreve ei bok om dette, men her var noken av dei)

Korfor er Helene verdens beste? Det er eit vanskeleg spørsmål. Eg har svaret men eg er ikkje så flink å formulere med ord. Men eg kan gjere eit forsøk. Det er så godt å ha denne bestevennen min som aldri vende meg ryggen, som aldri er flau over å sei: signe er bestevennen min! (ho blir ofc flau over meg når eg har rare videoblogga, men det blir eg sjølv og, men likvell står ho like støtt og er på mi side). Det er så godt å ha Helene, ei som bryr seg om korleis eg har det, korleis eg føler meg og korleis eg ønsker å ha det. Helene er den eg ler og grine med, og finner på rare ting med. Døme: vi satt å såg på flim imenst vi strikka - slike ting meg og helene finne på. Når vi har seriøse samtalar så enda dei alltid med noke heilt u-morsomt, som vi berre må le av, vi prøver alltid å finne igjen gleden av noke når gleda er litt gjømt.. Helene har hjelpt til med å styrke meg på den måten at eg har fått bedre sjølvtillit, og fått lov til å utvikle meg til den eg vil bli og VIL VÆRE! TAKK for alt, og alt eg ikkje får skreve i dette innlegget!

 

♥through rain and storm, it is a girl that shines and shows me the better days - Helene Tangenes - thank you.♥ Dette har eg faktisk skreve heilt av meg sjølv  - dei linjene betyr ufatlig mykje for meg og det beskrive mitt forhold til Helene. Elska deg verdens bestevenn, og eg håper eg alltid får lov til å ha deg... Det er no dei vansklege dagane kjem - vi flytta til kvar vår kant får nye venna, ny skule og vi gløymer. Men eg gløymer ikkje deg Helene Tangenes, det ville aldri falle meg inn♥

du har ingen ide om kor mykje du betyr, eg håper det går opp for deg ein dag - det tok lang tid for meg å forstå at du har ein så ufatlig stor plass i hjerte mitt. Eg har ikkje mista deg før eg oppfatta det, langt i frå. Eg forsto det då eg låg grinane på skuldra di og du grein med - medkjensle for noke ein sjølv ikkje forstå sett eg høgt - det forsto du ♥

>Signe4 kommentarer

Thea - just me and my life

24.jun.2011 kl.18:49

Så sinnsykt søtt skrevet!

ioml

24.jun.2011 kl.22:18

kjempefint skrevet! <3 hun er heldig som har deg søta!

Martine

24.jun.2011 kl.22:38

naaaw, så fint skreve! :D

Helene ei fantastisk jente! <3

Helene

26.jun.2011 kl.19:42

Awww, verdens beste! <3 du e så utrulig skjønn vennen!

Elske deg snuppa! <3

Skriv ein ny kommentar

Signe&Elisabeth

15, Solund

11/11 95 kom gladjenta Elisabeth til verda, kun 6 dagar etter kom Signe. Detta er vår blogg, ikkje søstre, men neimen ikkje langt vekke.

zizterz


kontakt


videoar


bloglovin
hits