Innkjøp i Berlin

    - DATO:
  • 27.jun.2011
  • - KLOKKA:
  • 21:28
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 8

Eg veit det her kjem litt oppstykka, men orka ikkje begynne å stresse med å sortere alle bildene fra Corfu, så tenkte eg skulle legge ut bilder av det eg kjøpte meg i Berlin :-)


Alt det over har eg kjøpt på min nye yndlingsbutikk; New Yorker! Enormt mykje stilig der. Er litt usikker på om den butikken finnes i Norge, dersom du veit om det er det her, så må du gjerne skrive kor i kommentarfeltet. 

Eg og Frøya var og inne på ein dagligvarebutikk som eg ikkje heilt huska navnet på. UTRULIG mykje billige produkt der og vi hamstra begge to. 

Kjøpte to boksa barberskum, men dei syns eg egentlig ikkje var så veldig bra. Dei lukta kjempegodt begge to, men det svei litt å bruke dei og ville vertfall ikkje anbefale det dersom man har litt sensitiv hud.

Til mamma kjøpte eg ein peeling-hanske og ein cellulitt-peeling. Haha, ho har ikkje veldig bruk for det, men det var så billig at eg berre måtte.

Okei, gjer deg klar for å bli overraska. Syoss er jo eit ganske dyrt merke, men eg fekk dei her til 4 euro begge to. Det vil sei rundt 30 kr per stk.!

Kjøpte og ein del strømpebukser til under 8 kr!

Synes det var så fine farga at eg måtte kjøpe det. Var kjempe billig det og, rundt 3-4 euro.


Fuktighetskrem må til veit du<3
Hårkur om sommeren er nesten eit must for meg. Føler håret mitt blir så tørt og slitent, og då er det deilig å ha i ein hårkur som denne som gir fuktighet og reparerer.
Dusj peeling.
Dekkstift, deo-spray og eit eller anna produkt fra Garnier som skal fjerne kviser. 

Så til mine to favoritt produkt;

Ansiktspeeling som eg bruka kver kveld fra Loreal og leppestift fra Estée Lauder. Peelingen er kjempebra og eg har fått mykje reinare hud etter å ha brukt den berre ei veke. Eg veit det er noken som påstår den ikkje virka, men på meg så gjer den det.

Leppestiften er i fargen Chelsea Rose og sitter fantastisk godt gjennom heile dagen. Fargen er lett rosa og ligna egentlig litt på den fargen eg har fra før av. 

Eg kjøpte meg og noken heilt enkle svarte sko fra Bianco, fant dei ikkje akkurat no, så kan vere eg legger ut bilder av dei seinare.

Ka syns du om det eg har kjøpt? 

- Elisabeth

8 kommentarer

Iselin Kalstad

27.jun.2011 kl.21:29

Masse fint du hadde kjøpt deg da :D

Thea - just me and my life

27.jun.2011 kl.21:30

fine innkjøp!

Marshmallowz

27.jun.2011 kl.21:30

WOW!

Kjempe masse fint <3

Jenny Emilie

27.jun.2011 kl.21:37

så mange fine innkjøp! :-D

<3RAGNAE-legg meg til som venn!

27.jun.2011 kl.21:39

nice :D

Phonnipha N Fredheim

27.jun.2011 kl.21:50

åå :D fine

Helene Tangenes

28.jun.2011 kl.23:22

Åhr, savn på den butikken... og Starbucks!

Tante Silla

07.jul.2011 kl.08:08

Long live New Yorker!!! Og Berlin!!! :-)

Skriv ein ny kommentar

Signe&Elisabeth

15, Solund

11/11 95 kom gladjenta Elisabeth til verda, kun 6 dagar etter kom Signe. Detta er vår blogg, ikkje søstre, men neimen ikkje langt vekke.

zizterz


kontakt


videoar


bloglovin
hits