Vi står sammen

    - DATO:
  • 23.jul.2011
  • - KLOKKA:
  • 15:52
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 1

For ein dag det var i går og i dag! I dag har vi i gjennom TV og nett fått vite så utrulig mykje meir frå gårsdagen.Og dette er trulig den verste hendinga i Noreg sidan andre verdskrig!! Eg hugsa eg leste at det var antatt noken få døde, men då eg såg på TV-skjermen i dag tidlig sto det at det var MINST 84 mennesker som var ommkommene, og det er 91 mennesker (til no) som har ommkommen i terrorangrapa.

Bilde tatt frå vg.no//

Dei orda som går igjen og igjen er: ''Vi må stå sammen og hjelpe kverandre.'' Kunne ikkje vore meir enig. Vi må stå sammen og støtte opp, tenke på dei foreldre, pårørande og selfølgelig dei uskyldige som mista livet. Dyp medfølelse til alle dei!

Eg las i dag ein blogg, LES HISTORIA HER , men det var om ein person som hadde våre på Utøy. Vedkommende forteller si sterke historie der den måtte spele dø, og hadde eit lik under  seg og to lik over seg, før den byrja å svømme og tilslutt blei tatt opp i ein båt.Utrulig sterk historie!!

Syns det er kjempe flott at vi tenner lys, og endrer profilbilda våre med eit slik ''støttetegn'': det norske flagg, flott at det er mange som er engasjerte. Vi står sammen om dette, noke som gjer Noreg til eit sterkt land - vi står sammen! Bilde er tatt HER FRÅ! <-- Trykk der for å få meir innformasjon om eit VIKTIG innlegg som DU kan skrive, oppforda alle sammen til det!

 

>Signe

1kommentar

Agnete

23.jul.2011 kl.15:57

http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst Dinna du las? Den er heilt sjuk...

Skriv ein ny kommentar

Signe&Elisabeth

15, Solund

11/11 95 kom gladjenta Elisabeth til verda, kun 6 dagar etter kom Signe. Detta er vår blogg, ikkje søstre, men neimen ikkje langt vekke.

zizterz


kontakt


videoar


bloglovin
hits