det blir ein pause

    - DATO:
  • 19.sep.2011
  • - KLOKKA:
  • 13:33
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 3

Kjære fantastiske lesarar, frå og med i dag blir det ein pause. Elisabeth har ikkje heilt den same blogglysta, og Signe saknar så sårt kreative-Elisabeth! Signe føler det blir litt ''rart'' å blogge uten Elisabeth på ''zizterz'' for det er ein blogg av to, ikkje ein. Vi er ikkje uvenna, langt i frå - vi har elska kvar andre frå den dagen vi blei døypt i saman, og det gjer vi enda. Men vi tar ein pause, leita etter kreativitet slik at vi får ein blogg med meir kvalitet!
og for å få kreativitet og få fram kvaltiteten gjer vi det slik:

Elisabeth: tar ein pause og får tid til å sette ting på plass i hyllene sine. Ho skal leite under kvar stein ho treffe på etter kreativitet. Ho skal handle på joker (mange som lurer kor studenta handlar), jentekveld, sove, skule, venna, kjæresten og mykje meir.

Signe: Som ikkje er lei blogg enda, skal forsette å blogge om det vansklige valget: skal ho handle på coop eller kiwi? Ho skal forsette å blogge på bloggen: http://frksigne.blogg.no   - kor ho vil innsjå kor mykje ho sakna å blogge med Elisabeth♥♥ (buhu, Signe sakna Elisabeth allerede) Elles skal ho slappe meir av med blogginga!

Så skrivast vi snart, vi lika dåke ♥♥

 

♥zizterz- we love each other♥


3 kommentarer

Agnete

19.sep.2011 kl.15:53

Buhuuu!! Finn inspirasjon under kvar ein stein, Elisabeth :))

Elisabeth Ytrøy :)

21.sep.2011 kl.19:03

Handle på kiwi e billigast og best ;D

22.sep.2011 kl.09:36

Haha går det bra med din skelvende hand ??

Skriv ein ny kommentar

Signe&Elisabeth

15, Solund

11/11 95 kom gladjenta Elisabeth til verda, kun 6 dagar etter kom Signe. Detta er vår blogg, ikkje søstre, men neimen ikkje langt vekke.

zizterz


kontakt


videoar


bloglovin
hits