new in

    - DATO:
  • 23.okt.2011
  • - KLOKKA:
  • 14:13
  • - KATEGORI:
  • Blogg
  • - KOMMENTARER: 4

Denne litt småsære toppen, slik som eg lika det! Denne får du kjøpt hos favoritt butikken min Vero Moda.

No må eg tilbake til skrivinga om fordøyelseskanalen. Skal blir super delilig å bli ferdig med ei små-stor oppgåve som eg har utsett (som normalt) til siste slutt. Eller denne gangen var det forbetring i sikte! Eg skreiv nesten ei side på denne oppgåva i går, og slo til med det same i dag - det er i allefall ei byrjing på planleggjing-av-lekser-dagen-før-levering.

Må nesten skryte over kjære Agnete som virkelig forstår om det er meg eller Elisabeth som blogga! I går posta eg eit innlegg, uten namn vel og merke! Den gode jenta skreiv til og med i kommentarfeltet namnet mitt!! Kjenner eg blir rørt av at ein lesar kan lese og sjå seg fram til kven som har skreve innlegget! Retta opp innlegget med at eg skreiv namnet mitt på det. Men takk Agente - det varma at du følger med og forstår!

 

>Signe

4 kommentarer

helene simensen

23.okt.2011 kl.14:15

så søt! :D

Agnete

23.okt.2011 kl.14:18

Pleie å utsette alle oppgåver eg også ^^ Haha, no må eg le litt av deg her! Klart eg følgjer med, og du og Elisabeth har liksom "kvar deka" måte å skrive innlegg på :) Eg oppdaterar zizterz.blogg.no sånn fem gongar for dagen. Avhengig sa du? ♥

Andrea Lossius♡

23.okt.2011 kl.14:29

sykt morsom topp! :-)

digger sånne typer, ser så behagelig ut!

Tanika

23.okt.2011 kl.19:59

Peen :D

Skriv ein ny kommentar

Signe&Elisabeth

15, Solund

11/11 95 kom gladjenta Elisabeth til verda, kun 6 dagar etter kom Signe. Detta er vår blogg, ikkje søstre, men neimen ikkje langt vekke.

zizterz


kontakt


videoar


bloglovin
hits